Wednesday, 11 September 2013

Harga ESP Shaklee yang berbaloi baloi

Assalamulaikum. Selamat menjalankan apa jua tugasan . Semoga kita amanah dengan kerja kita. Hari ni nak share pasal harga ESP. Bila buat entry pasal ESP, ada orang tanya, berapa harga ESP? Saya pun jawab, kalau ahli RM121, kalau bukan ahli RM150 je. Terus mereka diam. hehehe, sebenarnya, dengan harga RM150, anda hanya membelanjakan purataRM2.50 hingga RM3.50 sahaja sehari untuk mendapatkan kebaikan dan manfaat ESP yang amat baik untuk badan.




Kalau nak lebih jimat, boleh la jadi daftar ahli shaklee



Kenapa la ESP Shaklee ni menjadi antara produk paling laku di Shaklee. Sebab dengan pelaburan yang tak lah mahal mana, anda akan dapat banyak manfaat. Cuba lihat kat bawah ni.





  • ESP baik untuk hormon 
  • ESP  baik untuk pemulihan prostat
  • ESP baik unuk membaiki memori
  • ESP untuk mereka yang mahu kelihatan sentiasa awet muda
  • ESP untuk kulit sepertti remaja
  • ESP untuk membaiki pigmentasi.
  • ESP sebagai pembekal tenaga\



Tak rugi tau beli ESP, semua orang kat rumah boleh makan. Dari atuk, nenek, mak ayah, kakak abang semua boleh merasa kebaikkan ESP ni.

Jom beli ESP. Hubungi saya untuk konsultasi.


No comments:

Post a Comment

Senarai Pengedar Shaklee, Cara Daftar Ahli Shaklee, Cara Beli Shaklee Online

Senarai Stokis Shaklee 2017

  1. Pengedar Shaklee Alor Setar : COD Area Jitra / Alor Setar
  2. Pengedar Shaklee Jitra : COD Area Alor Setar / Jitra
  3. Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil
  4. Pengedar Shaklee Klang : COD Area Klang / Kapar / Meru / Setia Alam
  5. Pengedar Shaklee Seremban : COD Area Seremban / Seremban 2 / Panchor
  6. Pengedar Shaklee Ampang : COD Area Ampang / Wangsa Maju / Setiawangsa / Sri Rampai
  7. Pengedar Shaklee Temerloh : COD Area Temerloh
  8. Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : COD Area Kuala Lumpur / Cheras
  9. Pengedar Shaklee USJ : COD Area USJ / Subang Jaya / Sunway
  10. Pengedar Shaklee Puchong : COD Area Puchong / Kinrara
  11. Pengedar Shaklee Kuantan : COD Area Kuantan
  12. Pengedar Shaklee Shah Alam / Subang Jaya : COD Shah Alam / Subang Jaya
  13. Pengedar Shaklee Miri : COD Miri / Brunei
  14. Pengedar Shaklee Cheras : COD Cheras / Ampang / Hulu Langat
  15. Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam : COD Klang / Shah Alam



Produk Shaklee Terbaik




Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee 2017

Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah anda boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017 ada di sini.


Cara Beli Produk Shaklee Online

Order Produk Shaklee Online melalui link yang disertakan di bawah

  1. Buy Shaklee Online Malaysia - For english user, buy Shaklee directly from Shaklee HQ
  2. Beli Shaklee Online Malaysia - Beli Shaklee daripada Pengedar Shaklee Bertauliah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...