Skip to main content

Harga ESP Shaklee yang berbaloi baloi

Assalamulaikum. Selamat menjalankan apa jua tugasan . Semoga kita amanah dengan kerja kita. Hari ni nak share pasal harga ESP. Bila buat entry pasal ESP, ada orang tanya, berapa harga ESP? Saya pun jawab, kalau ahli RM121, kalau bukan ahli RM150 je. Terus mereka diam. hehehe, sebenarnya, dengan harga RM150, anda hanya membelanjakan purataRM2.50 hingga RM3.50 sahaja sehari untuk mendapatkan kebaikan dan manfaat ESP yang amat baik untuk badan.




Kalau nak lebih jimat, boleh la jadi daftar ahli shaklee



Kenapa la ESP Shaklee ni menjadi antara produk paling laku di Shaklee. Sebab dengan pelaburan yang tak lah mahal mana, anda akan dapat banyak manfaat. Cuba lihat kat bawah ni.





  • ESP baik untuk hormon 
  • ESP  baik untuk pemulihan prostat
  • ESP baik unuk membaiki memori
  • ESP untuk mereka yang mahu kelihatan sentiasa awet muda
  • ESP untuk kulit sepertti remaja
  • ESP untuk membaiki pigmentasi.
  • ESP sebagai pembekal tenaga\



Tak rugi tau beli ESP, semua orang kat rumah boleh makan. Dari atuk, nenek, mak ayah, kakak abang semua boleh merasa kebaikkan ESP ni.

Jom beli ESP. Hubungi saya untuk konsultasi.


Comments

Popular posts from this blog

Cara merawat chicken pox / cacar air bayi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca blog. Semoga Syawal kali ini menzahirkan insan yang lebih baik dari sebelumnya hasil tuaian bulan Ramadhan.


Pada entri kali ini, saya ingin berkongsi cara merawat chicken pox / cacar air pada bayi secara semulajadi.

Chicken Pox merupakan infeksi virus varicella-zoster yang menyebabkan kegatalan pada tompok-tompok merah berair pada seluruh badan. Ia juga menyebabkan simptom seakan flu atau selsema.





Penyakit ini biasanya menyerang kanak kanak di bawah 12 tahun. Selain itu, wanita hamil dan mereka yang lemah sistem imun berisiko tinggi untuk dijangkiti chicken pox.

Kanaka kanak yang sihat mungkin tidak memerlukan apa-apa rawatan dan boleh sembuh di rumah sahaja. Namun, bawalah bayi anda berjumpa doktor untuk mengelakkan sebarang komplikasi yang lebih teruk.


TANDA TANDA CHICKEN POX PADA BAYI:

1. Demam dengan suhu badan 38.3 hingga 38.8 darjah celcius. Ia boleh berlanjutan …

18 manfaat Krim Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga hari anda ceria selalu dan diberkati Allah hendaknya.

Saya ingin berkongsi dengan anda Kelebihan dan Manfaat Krim Herbal Blend Shaklee.




Herbal Blend Multipurpose cream merupakan krim pelbagai guna yang menggunakan campuran 4 herba utama iaitu Sage, Horse chestnut, Yarrow dan Rosemary. Ia merupakan krim first aid kit  yang wajib ada di setiap rumah.

Mari kita lihat mengapakah Shaklee memilih 4 herba utama ini sebagai ramuan utama dalam krim herbal blend.

1. SAGE

*sage biasanya dibuat sebagai essential oil (EO).
*sage bersifat anti-inflammation (anti radang). Apabila badan kita diserang toksin, racun, kuman atau parasit, sel akan mengalami keradangan. Contoh keradangan adalah bengkak, bernanah, kulit jadi kemerahan, bisul.
*jika mana-mana keradangan terjadi, bolehlah sapu krim herbal blend pada tempat radang dengan syarat is belum terdedah, luka atau pecah.

2. HORSE CHESTNUT

*Ia bersifat anti radang seperti sage dengan tambahan ia memberi ke…

Cod Liver Oil Vs Fish Oil ? Mana satu menjadi pilihan?

Pada zaman dahulu, minyak hati ikan Cod (Cod Liver Oil) sering disimpan dalam peti ais untuk kegunaan harian untuk merawat pelbagai penyakit seperti kekejangan dan sakit sendi. Zaman moden ini, biasanya, anda akan berjumpa dengan botol minyak ikan berbanding minyak hati ikan Cod. Yang mana yang lebih bermanfaat antara hati minyak ikan Vs minyak ikan?