Saturday, 7 September 2013

15 kelebihan daftar ahli pengedar shaklee bersama kami

 Kelebihan daftar ahli pengedar shaklee bersama kami

Assalamulaikum dan selamat menjalankan tugas seharian anda. Semoga Allah mempermudahkan urusan kita semua pada hari ini. 

Saya yakin  anda tentu sudah  tahu tentang Shaklee. Mungkin ada antara anda yang sudah bertahun tahun makan produk ini, tetapi masih belum mendaftar sebagai ahli. 

Mungkin anda takut jika anda jadi SID (Shaklee Independent Distributor, anda perlu menjual produk. Sebenarnya tidak perlu. Anda boleh baca lebih lanjut di ahli Shaklee tidak wajib menjual.

 Anda dah baca? Anda berminat nak menyertai kami di Shaklee? Apa manfaat yang anda perolehi jika menyertai shaklee melalui kumpulan kami? Macam mana caranya nak menyertai ye kumpulan eksklusif ni?

Jangan risau, kami akan uruskan urusan pendaftaran dan pembelian produk pertama anda dari A to Z.

Kami perlukan beberapa maklumat seperti untuk urusan pendaftaran :

  1. Nama penuh anda
  2. No IC
  3. Alamat penuh surat meyurat
  4. No telefon
  5. Alamat email
  6. Nama pasangan (suami/isteri) dan No IC (optional)



Kelebihan ahli Shaklee

Pengguna Produk

  1. Diskaun hingga 25% pada setiap produk dan mengumpul mata belian setiap bulan. 
  2. Bonus pada setiap bulan jika UV anda lebih 150 dan ke atas berdasarkan pengiraan berikut yang dibayar pada 15hb bulan berikutnya.

Pengguna dan pengedar kecil kecilan

  1. Anda menerima kelebihan yang sama seperti di atas, dengan tambahan untung retail. 
Distributor aktif yang serius (Bisness leader)
  1. Anda menerima cash reward dan untung retail disamping,
  2. Bonus kereta jika mencapai syarat yang ditetapkan
  3. Tajaan mengerjakan umrah bertaraf 6 bintang.
  4. Melancong ke luar negara dengan ditaja 100% dan mendapat layanan 6 bintang.
Kelebihan sampingan sebagai ahli berdaftar Shaklee
  1. Financial freedom (bebas kewangan ). Jika anda betul serius melakukannya, anda akan dapat kebebasan kewangan ini. Kuncinya, jangan jemu belajar.
  2. Kesihatan yang baik. InsyaAllah
  3. Membantu keluarga, rakan, dan ummah dalam menjaga kesihatan


 Ada 2 cara untuk menyertai kami di bawah grup kami :

  1. Anda boleh daftar yuran keahlian sebanyak RM65  (jika anda nak ambil sendiri member kit dari branch/cawangan) atau tambah RM10- jika nak hantar melalui pos. 
  2. Beli produk shaklee sebanyak 200 points atau sebanyak rm700 untuk mendapat keahlian percuma. 


Bila anda menyertai kami , anda akan dapat 100% bimbingan daripada kami, insyaAllah.

1.Penerangan tentang produk shaklee dan kelebihannya. (Ini jika anda tidak mahu menjual, dan hanya mahu menjadi pengguna sahaja.)


Saya akan masukkan anda dalam grup secret saya, eksklusif untuk anda yang hanya mahu makan product shaklee tanpa menjalankan bisnes. Jangan risau, insyaAllah, layanan VIP akan diberikan kepada anda di bawah secret grup ini.

    ***************************************************************
    Jika berminat untuk bisnes secara serius, kami sedia membantu dalam:
    1. Rahsia menjalankan bisnes shaklee online dan offline
    2. Bagaimana untuk membina blog yang hebat dan mampu menarik minat orang ramai melihatnya dan seterusnya membuat pembelian produk dari anda.
    3. Bagaimana untuk menjadikan blog anda di muka depan google.
    4. Teknik pemasaran di facebook.
    5. Kami akan masukkan anda ke group rahsia Ainon Business School (ABS).
    6. Meeting bersama ahli grup secara online di mana mana sahaja, asalkan mempunyai talian internet dan Laptop/PC.

    Pernah dengar grup jutawan Shaklee di bawah bimbingan presidential master mama cery faiz? Anda berada di tempat yang betul, kerana grup ini merupakan susur galur beliau. Jadi, nak masuk grup cery mama faiz, join lah kami sekarang ;-).

    Pernah dengar nama master Lyna Noh? Dia nenek shaklee saya. Uih, dekat je tu.. nenek.. So, nak dapat aura orang hebat, kita perlu bersama orang orang hebat, supaya kita juga dapat jadi hebat.



    Jadi, macam mana susur galurnya, macam ni..

    GRUP JUTAWAN -----} Presidential master cery mama faiz ---} Master Lyna Noh ----} Bakal master December 2013 (semasa tulisan ini dibuat), Siti Al-Izzah -----} Ibu marhein hati cekal Sakinah mohd khialdin------} ANDA, yes anda.

    So, tak jauh kan anda dari orang orang hebat. Cuma langkah satu bendul je nak jumpa mereka, hehehe.

    So, kepada anda diluar sana, ayuh, we need you. Jika anda betul betul berminat dan bersedia untuk menikmati kebebasan kewangan yang diimpikan, anda boleh hubungi saya. InsyaAllah, anda dapat layanan istimewa VIP.

    Kami sedang mencari pengedar shaklee di seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak. Jika anda betul betul berminat dan bersedia untuk menikmati kebebasan kewangan yang diimpikan, anda boleh hubungi saya.




    No comments:

    Post a Comment

    Senarai Pengedar Shaklee, Cara Daftar Ahli Shaklee, Cara Beli Shaklee Online

    Senarai Pengedar Sah Shaklee

    1. Pengedar Shaklee Alor Setar : COD Area Jitra / Alor Setar
    2. Pengedar Shaklee Jitra : COD Area Alor Setar / Jitra
    3. Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil
    4. Pengedar Shaklee Klang : COD Area Klang / Kapar / Meru / Setia Alam
    5. Pengedar Shaklee Seremban : COD Area Seremban / Seremban 2 / Panchor
    6. Pengedar Shaklee Ampang : COD Area Ampang / Wangsa Maju / Setiawangsa / Sri Rampai
    7. Pengedar Shaklee Temerloh : COD Area Temerloh
    8. Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : COD Area Kuala Lumpur / Cheras
    9. Pengedar Shaklee USJ : COD Area USJ / Subang Jaya / Sunway
    10. Pengedar Shaklee Puchong : COD Area Puchong / Kinrara
    11. Pengedar Shaklee Kuantan : COD Area Kuantan
    12. Pengedar Shaklee Shah Alam / Subang Jaya : COD Shah Alam / Subang Jaya
    13. Pengedar Shaklee Miri : COD Miri / Brunei
    14. Pengedar Shaklee Cheras : COD Cheras / Ampang / Hulu Langat
    15. Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam : COD Klang / Shah Alam



    Set Shaklee Terbaik




    Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

    Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah anda boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2016 ada di sini.


    Cara Beli Produk Shaklee Online

    Order Produk Shaklee Online melalui link yang disertakan di bawah

    1. Buy Shaklee Online Malaysia - For english user, buy Shaklee directly from Shaklee HQ
    2. Beli Shaklee Online Malaysia - Beli Shaklee daripada Pengedar Shaklee Bertauliah
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...