Skip to main content

15 kelebihan daftar ahli pengedar shaklee bersama kami

 Kelebihan daftar ahli pengedar shaklee bersama kami

Assalamulaikum dan selamat menjalankan tugas seharian anda. Semoga Allah mempermudahkan urusan kita semua pada hari ini. 

Saya yakin  anda tentu sudah  tahu tentang Shaklee. Mungkin ada antara anda yang sudah bertahun tahun makan produk ini, tetapi masih belum mendaftar sebagai ahli. 

Mungkin anda takut jika anda jadi SID (Shaklee Independent Distributor, anda perlu menjual produk. Sebenarnya tidak perlu. Anda boleh baca lebih lanjut di ahli Shaklee tidak wajib menjual.

 Anda dah baca? Anda berminat nak menyertai kami di Shaklee? Apa manfaat yang anda perolehi jika menyertai shaklee melalui kumpulan kami? Macam mana caranya nak menyertai ye kumpulan eksklusif ni?

Jangan risau, kami akan uruskan urusan pendaftaran dan pembelian produk pertama anda dari A to Z.

Kami perlukan beberapa maklumat seperti untuk urusan pendaftaran :

  1. Nama penuh anda
  2. No IC
  3. Alamat penuh surat meyurat
  4. No telefon
  5. Alamat email
  6. Nama pasangan (suami/isteri) dan No IC (optional)



Kelebihan ahli Shaklee

Pengguna Produk

  1. Diskaun hingga 25% pada setiap produk dan mengumpul mata belian setiap bulan. 
  2. Bonus pada setiap bulan jika UV anda lebih 150 dan ke atas berdasarkan pengiraan berikut yang dibayar pada 15hb bulan berikutnya.

Pengguna dan pengedar kecil kecilan

  1. Anda menerima kelebihan yang sama seperti di atas, dengan tambahan untung retail. 
Distributor aktif yang serius (Bisness leader)
  1. Anda menerima cash reward dan untung retail disamping,
  2. Bonus kereta jika mencapai syarat yang ditetapkan
  3. Tajaan mengerjakan umrah bertaraf 6 bintang.
  4. Melancong ke luar negara dengan ditaja 100% dan mendapat layanan 6 bintang.
Kelebihan sampingan sebagai ahli berdaftar Shaklee
  1. Financial freedom (bebas kewangan ). Jika anda betul serius melakukannya, anda akan dapat kebebasan kewangan ini. Kuncinya, jangan jemu belajar.
  2. Kesihatan yang baik. InsyaAllah
  3. Membantu keluarga, rakan, dan ummah dalam menjaga kesihatan


 Ada 2 cara untuk menyertai kami di bawah grup kami :

  1. Anda boleh daftar yuran keahlian sebanyak RM65  (jika anda nak ambil sendiri member kit dari branch/cawangan) atau tambah RM10- jika nak hantar melalui pos. 
  2. Beli produk shaklee sebanyak 200 points atau sebanyak rm700 untuk mendapat keahlian percuma. 


Bila anda menyertai kami , anda akan dapat 100% bimbingan daripada kami, insyaAllah.

1.Penerangan tentang produk shaklee dan kelebihannya. (Ini jika anda tidak mahu menjual, dan hanya mahu menjadi pengguna sahaja.)


Saya akan masukkan anda dalam grup secret saya, eksklusif untuk anda yang hanya mahu makan product shaklee tanpa menjalankan bisnes. Jangan risau, insyaAllah, layanan VIP akan diberikan kepada anda di bawah secret grup ini.

    ***************************************************************
    Jika berminat untuk bisnes secara serius, kami sedia membantu dalam:
    1. Rahsia menjalankan bisnes shaklee online dan offline
    2. Bagaimana untuk membina blog yang hebat dan mampu menarik minat orang ramai melihatnya dan seterusnya membuat pembelian produk dari anda.
    3. Bagaimana untuk menjadikan blog anda di muka depan google.
    4. Teknik pemasaran di facebook.
    5. Kami akan masukkan anda ke group rahsia Ainon Business School (ABS).
    6. Meeting bersama ahli grup secara online di mana mana sahaja, asalkan mempunyai talian internet dan Laptop/PC.

    Pernah dengar grup jutawan Shaklee di bawah bimbingan presidential master mama cery faiz? Anda berada di tempat yang betul, kerana grup ini merupakan susur galur beliau. Jadi, nak masuk grup cery mama faiz, join lah kami sekarang ;-).

    Pernah dengar nama master Lyna Noh? Dia nenek shaklee saya. Uih, dekat je tu.. nenek.. So, nak dapat aura orang hebat, kita perlu bersama orang orang hebat, supaya kita juga dapat jadi hebat.



    Jadi, macam mana susur galurnya, macam ni..

    GRUP JUTAWAN -----} Presidential master cery mama faiz ---} Master Lyna Noh ----} Bakal master December 2013 (semasa tulisan ini dibuat), Siti Al-Izzah -----} Ibu marhein hati cekal Sakinah mohd khialdin------} ANDA, yes anda.

    So, tak jauh kan anda dari orang orang hebat. Cuma langkah satu bendul je nak jumpa mereka, hehehe.

    So, kepada anda diluar sana, ayuh, we need you. Jika anda betul betul berminat dan bersedia untuk menikmati kebebasan kewangan yang diimpikan, anda boleh hubungi saya. InsyaAllah, anda dapat layanan istimewa VIP.

    Kami sedang mencari pengedar shaklee di seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak. Jika anda betul betul berminat dan bersedia untuk menikmati kebebasan kewangan yang diimpikan, anda boleh hubungi saya.




    Comments

    Popular posts from this blog

    Cara merawat chicken pox / cacar air bayi

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada pembaca blog. Semoga Syawal kali ini menzahirkan insan yang lebih baik dari sebelumnya hasil tuaian bulan Ramadhan.


    Pada entri kali ini, saya ingin berkongsi cara merawat chicken pox / cacar air pada bayi secara semulajadi.

    Chicken Pox merupakan infeksi virus varicella-zoster yang menyebabkan kegatalan pada tompok-tompok merah berair pada seluruh badan. Ia juga menyebabkan simptom seakan flu atau selsema.





    Penyakit ini biasanya menyerang kanak kanak di bawah 12 tahun. Selain itu, wanita hamil dan mereka yang lemah sistem imun berisiko tinggi untuk dijangkiti chicken pox.

    Kanaka kanak yang sihat mungkin tidak memerlukan apa-apa rawatan dan boleh sembuh di rumah sahaja. Namun, bawalah bayi anda berjumpa doktor untuk mengelakkan sebarang komplikasi yang lebih teruk.


    TANDA TANDA CHICKEN POX PADA BAYI:

    1. Demam dengan suhu badan 38.3 hingga 38.8 darjah celcius. Ia boleh berlanjutan …

    18 manfaat Krim Herbal Blend Shaklee

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga hari anda ceria selalu dan diberkati Allah hendaknya.

    Saya ingin berkongsi dengan anda Kelebihan dan Manfaat Krim Herbal Blend Shaklee.




    Herbal Blend Multipurpose cream merupakan krim pelbagai guna yang menggunakan campuran 4 herba utama iaitu Sage, Horse chestnut, Yarrow dan Rosemary. Ia merupakan krim first aid kit  yang wajib ada di setiap rumah.

    Mari kita lihat mengapakah Shaklee memilih 4 herba utama ini sebagai ramuan utama dalam krim herbal blend.

    1. SAGE

    *sage biasanya dibuat sebagai essential oil (EO).
    *sage bersifat anti-inflammation (anti radang). Apabila badan kita diserang toksin, racun, kuman atau parasit, sel akan mengalami keradangan. Contoh keradangan adalah bengkak, bernanah, kulit jadi kemerahan, bisul.
    *jika mana-mana keradangan terjadi, bolehlah sapu krim herbal blend pada tempat radang dengan syarat is belum terdedah, luka atau pecah.

    2. HORSE CHESTNUT

    *Ia bersifat anti radang seperti sage dengan tambahan ia memberi ke…

    Cod Liver Oil Vs Fish Oil ? Mana satu menjadi pilihan?

    Pada zaman dahulu, minyak hati ikan Cod (Cod Liver Oil) sering disimpan dalam peti ais untuk kegunaan harian untuk merawat pelbagai penyakit seperti kekejangan dan sakit sendi. Zaman moden ini, biasanya, anda akan berjumpa dengan botol minyak ikan berbanding minyak hati ikan Cod. Yang mana yang lebih bermanfaat antara hati minyak ikan Vs minyak ikan?